Centraal gelegen

Apeldoorn is centraal gelegen in Nederland. Dat is een van onze grootste pluspunten.

Handig als jij of je partner nu (nog) in een andere regio woont of werkt: Apeldoorn is heel goed bereikbaar via de A1 en de A50 en met het OV. Dus ook als je niet in Apeldoorn woont, kun je er prima werken. Vanuit Amsterdam ben je hier in een uur en zelfs vanuit Groningen of Eindhoven is het maar anderhalf uur reizen.

Met de auto

Apeldoorn ligt aan de A1 en de A50. Deze snelwegen kruisen elkaar bij knooppunt Beekbergen. De A1 verbindt Apeldoorn direct met o.a. Amsterdam, Amersfoort, Deventer, Hengelo en Duitsland. Snelweg A50 verbindt het noorden en zuiden van Nederland met elkaar en loopt direct langs Apeldoorn.

apeldoorn bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Vanaf treinstation Apeldoorn is het ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum. Er zijn drie treinstations in Apeldoorn: station Apeldoorn, station Apeldoorn De Maten en station Apeldoorn Osseveld. Allen beschikken over een P+R Transferium (bij De Maten en Osseveld gratis). Naast het centrale treinstation ligt het busstation. Hier vertrekken bussen naar de buitenwijken en omliggende dorpen.

3 x per uur binnen een uur op Schiphol? Directe treinverbinding met Osnabruck, Hannover en Berlijn? Gewoon in Apeldoorn.

Check de verbindingen met de ANWB routeplanner of met de OV reisplanner.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.