Of je nou een technische achtergrond hebt of niet, zij-instromer bent of schoolverlater: iedereen die op zoek is naar een baan in de techniek is van harte welkom op de banenmarkt van Hamer. De banenmarkt is op zaterdag 26 januari van 9.00 tot 13.00. 

We schreven het al eerder: in Apeldoorn is volop werk voor technici. Samen met Kiwa, Remeha en Hollander Techniek deed Hamer de afgelopen maanden mee aan de online recruitmentcampagne die Apeldoorn Marketing met hen opzette. Op dit moment heeft Hamer 28 openstaande vacatures.

Dit is er te doen tijdens de banenmarkt

Naast informatie over de 28 openstaande vacatures, krijgen bezoekers tijdens deze markt ook een rondleiding door het hoofdkantoor. Zo kan iedereen een kijkje achter de schermen nemen bij de verschillende expertises die Hamer in huis heeft. Denk daarbij aan brandstofoplossingen, noodaggreggaten, elektrische installaties en klimaatbeheersingssystemen. Ook leer je op deze dag hoe de techniek achter een tankstation in elkaar zit.

Zo bereid je je voor

De vacatures die Hamer heeft openstaan, zijn heel verschillend. Van CAD-tekenaar tot lasser en van hulpmonteur brandstoftechniek tot projectleider. De banenmarkt is een mooie kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken, dus vergeet vooral je CV niet. De banenmarkt vindt plaats aan de Stadhoudersmolen 23, van 9:00 tot 13:00.

Alvast kennismaken?

Wil je alvast een voorproefje van hoe het is om bij Hamer te werken? Bekijk dan vooral even onderstaand filmpje!