Vriendengroep hoopt met dansfeest geld op te halen voor zieke vriendin Amber (24)

Muziek, acts, vrienden en vooral veel gezelligheid: dat is het recept van Springloverz op zaterdag 11 mei a.s. in De Boerderij in Beekbergen. Verschillende DJ’s en artiesten bezorgen jou en je vrienden een avond om nooit te vergeten. Terwijl jij geniet van alle denkbare muziek draag je ook nog bij aan het goede doel.

Over het goede doel

De jonge Amber was tot begin 2017 een doodgewoon meisje die in de bloei van haar leven stond. Ze werkte, studeerde en was heel actief. Totdat ze ten val kwam met haar fiets en een hersenschudding opliep. Na drie maanden in een revalidatiekliniek ging Amber niet vooruit. Amber lijdt aan niet-aangeboren hersenletsel.

In Utah, Amerika, kan zij een speciaal programma volgen: Cognitive FX. De resultaten van zo’n behandeling kunnen veel voor haar betekenen: een vrouw met dezelfde symptomen is na twee weken bijna volledig hersteld. Het probleem is echter dat deze behandeling omgerekend zo’n € 14.000 kost. En dat geld, dat is er niet.

Foto: Amber

Kaartverkoop

De vriendengroep van Amber heeft daarom de handen ineen geslagen om de eerste editie van Springloverz te organiseren op zaterdag 11 mei a.s. De volledige kaartopbrengst gaat naar Amber toe om haar doel te kunnen realiseren. Kaarten kosten € 10,- in de voorverkoop en € 12,50 aan de deur. Deze zijn zowel online te bestellen als te koop bij Primera De Damper in Beekbergen. Tijd: 20.00 – 01.00 uur. Zet jezelf hier op aanwezig!

Alleen doneren? Dat kan via deze link.