Tijdens deze debatavond kan je meepraten over het toekomstige Hertzberger Parc

De Apenrots, het kubusgebouw ofwel het Hertzberger Parc aan de Prins Willem Alexanderlaan krijgt een metamorfose. In het voormalig Centraal Beheer-complex worden binnenkort woningen gebouwd. De kubussen blijven, alle gebouwen die later zijn toegevoegd, gaan verdwijnen. Er komt een grote woontoren voor in de plaats.

Debatavond op dinsdag 14 mei

Ben jij benieuwd naar wat precies de plannen zijn? Bouwhuis organiseert samen met Meet-up 055 een avond over de transformatie van het monumentale complex waarin de ontwikkelaar Barry Storm van Certitude Capital, de architecten Laurens Jan ten Kate van Architectenbureau Herman Hertzberger (AHH) en landschapsarchitect Martin Knuijt van OKRA uiteenzetten hoe de nieuwe levensfase van dit complex eruit gaat zien.

Voorproefje

Na de presentaties van een aantal proefwoningen in het beroemde kubusgebouw, de nieuwe hoogbouw en het uitbreidende landschap waarin zowel het kubuscomplex als de hoogbouw ingepast worden, volgt er een debat over wat het effect zal zijn op de omgeving en wat het gaat betekenen voor de binnenstad van Apeldoorn. Jij kan daaraan meedoen!

Locatie: Roggestraat 44
Tijd: 20.00 – 23.00 uur
Gratis toegang

Zet jezelf hier op aanwezig.