Het Apeldoornse succesvolle full service internetmarketingbureau Invest Online is overgenomen door de Happy Horizon Groep. En dat is goed nieuws, want hiermee delen ze voortaan hun kennis en kunde met een groep van 12 gespecialiseerde bureaus op het gebied van marketing, communicatie, IT/webdevelopment en data. 

“Met de snelle ontwikkelingen is de vraag naar grotere en meer gespecialiseerde teams iedere dag groter. Door de aansluiting bij Happy Horizon kunnen wij aan de bovenkant van de markt blijven presteren en klanten succesvol blijven bedienen. Voor onze klanten verandert weinig, maar op de achtergrond zullen we natuurlijk synergievoordelen opzoeken om onze kennis te verbreden en/of te verdiepen”, legt managing director Marco Zweekhorst van Invest Online uit.

Goede online specialisten

In totaal telt de Happy Horizon Groep ruim 160 medewerkers, verdeeld over vestigingen in Eindhoven, Nistelrode, Apeldoorn en Berlijn. Ze werken onder andere voor merken als Greenpeace, de Nierstichting en Royal Talens. De overname van Invest Online past perfect binnen hun strategie. “Het wordt steeds moeilijker om goede online specialisten en programmeurs te werven. Met de overname van Invest Online voegen we -naast een mooi klantportfolio- in één klap veertig specialisten aan onze groep toe. Gezien de groeiprognoses kunnen we die extra capaciteit goed gebruiken”, vertelt CEO Walter van de Wege.

Werken vanuit Apeldoorn

Door de overname vervalt medio 2019 de naam ‘Invest Online’, maar één ding is zeker: Invest Online blijft vanuit Apeldoorn werken, met hetzelfde team specialisten. “Onze basis ligt in Eindhoven. Met Invest Online beschikken we nu over een springplank naar Midden-en Noord-Nederland. Dat past in onze ambitie om binnen nu en drie jaar tot de top-5 van Nederlandse bureaugroepen te behoren”, legt Van de Wege uit.