‘Crossing borders’: dat is het thema van de vierde editie van TedX Apeldoorn op vrijdag 22 maart 2019. En dit jaar heeft iedereen de kans om zijn of haar verhaal met het grote publiek te delen. Dus heb jij een mooi verhaal over grenzen in de breedste zin van het woord? Doe dan mee aan de ‘Pitch Night’ en wie weet ben jij een van de negen sprekers.

Negen inspirerende sprekers

Tijdens een middag- en avondvullend programma op 22 maart nemen negen inspirerende sprekers tijdens TedX Apeldoorn de bezoekers mee in de wereld van hún grenzen: persoonlijke grenzen, landsgrenzen, technologische grenzen, natuurlijke grenzen, fysieke grenzen. Negen verschillende verhalen, negen verschillende perspectieven en negen verschillende waarheden.

Nadenken over eigen grenzen

TedX Apeldoorn“Het mooie van deze dag is dat we de bezoekers aan het denken zetten over hun eigen grenzen”, legt  initiatiefnemer Dieuwke de Boer uit. “Want wat is een grens? Is er een grens? Is het de plek waar iets ophoudt? Of de plek waar iets nieuws begint? Verken jij moedwillig je eigen grenzen? Of ben je er zelfs wars van? Waarom vinden mensen grenzen juist fijn?”

Pitch Night

Om de line-up van negen sprekers zo inspirerend mogelijk te maken, zoekt TEDxApeldoorn inspirerende sprekers met een bijzonder verhaal. Ben jij of ken jij iemand met zo’n verhaal? Meld je dan aan voor de Pitch Night op woensdagavond 28 november. Inschrijven kan tot en met woensdag 31 oktober. De organisatie nodigt potentiële sprekers met de meest inspirerende verhalen uit voor de Pitch Night op woensdagavond 28 november 2018.

De beste pitches maken kans op een plek in de definitieve line-up van TEDxApeldoorn. Let op: omdat TED Talks verplicht in het Engels zijn, is het belangrijk dat je de Engelse taal zeer goed beheerst.

Locatie

De locatie van dit jaar is nog niet bekend. Weet jij een inspirerende ruimte voor dit bijzondere evenement? Neem dan even contact op met de organisatie.

Fotograaf hoofdbeeld: Fokke P. de Boer, TedX Apeldoorn 2017