Restaurant Wien’s in Hoenderloo wordt overgenomen

Restaurant Wien’s in Hoenderloo wordt overgenomen door Dave Wienk. Dave Wienk, de man achter Traiteur Délicat, Délicat Catering, Délicat Events en Délicat Smokers, heeft een overeenkomst bereikt met Wieneke Boon, eigenaresse van het pand.

Dave gaat er iets moois van maken

Wieneke heeft Wien’s opgezet, maar heeft er inmiddels voor gekozen om een andere passie te volgen. “Wij zijn heel erg blij en trots om deze prachtige locatie aan de Délicat Groep toe te voegen. Voor ons is dit een juiste stap op het juiste moment om dit nu over te nemen en voor 1 januari 2020 Brasserie Délicat te openen”, aldus Wienk.

Zeven dagen per week open

Vanaf 15 juli zal er per direct gestopt worden met het huidige zelfbedieningsconcept en ook meteen worden overgegaan tot het uitserveren van de nieuwe kaart. De openingstijden veranderen direct naar zeven dagen per week voor aankomend seizoen.

Uitbreiden van de kaart

De kaart zal in de loop van de tijd uitgebreid gaan worden met High Wines, High Teas, High Gins, diners en andere verrassende concepten. Ook voor feesten en bijeenkomsten is men van harte welkom. Daarnaast ben je voor een kopje koffie met gebak, een (h)eerlijke lunch, gezellig borrelen met een hapje of dineren ook op het juiste adres bij Wien’s in Hoenderloo.