Nettenfabriek heropent haar deuren vanaf zaterdag 28 september

De Nettenfabriek heropent haar deuren. Er is nieuw leven op de zo markante Apeldoornse plek, grenzend aan het busstation.

Acht creatieve Apeldoornse ondernemers brengen reuring in het industriële pand van de in 1997 gesloten Nettenfabriek. Het is een mix van diverse Apeldoornse bedrijfjes: een lunchroom, DJ-school, een zeefdrukkerij, superfood van Hollandse bodem, een babyfotograaf, ontwerpers en bloemenwerkplaats. Door het open karakter van de hal blijft de industriële sfeer van het gebouw goed zichtbaar en zie je in één oogopslag wat er allemaal gebeurt.

Het aanliggende plein krijgt ook een nieuw gezicht. Sinds enkele maanden staan de oude rode Nettenfabriek-letters weer op de gevel. Daar komt binnenkort een 30 meter lang street- art kunstwerk bij. Met nieuwe verlichting, beplanting, zitplekken en kunst wordt dit plein een perfecte plek voor gezelligheid en creativiteit.

Op zaterdag 28 september vindt het openingsfestival plaats. Van 16.00 tot 20.00 is Apeldoorn van harte welkom om kennis te komen maken met de nieuwe place-to-be en haar ondernemers.