Heb jij een gouden keeltje? Of speel jij als muzikant met je band de sterren van de hemel? Meld je dan nu aan als muzikant voor een optreden op een bijzondere plek in Apeldoorn: de Muziektent in het Oranjepark. 

Net als voorgaande jaren organiseert Stichting Muziektent Apeldoorn ook dit jaar elke zondagmiddag live-muziek bij het Oranjepark. De reeks start op zondag 19 mei en duurt tot en met zondag 15 september. Er is één uitzondering: zondag 7 juli. Op die dag is het Oranjepark het decor van Worldproef.

Dit kun je verwachten

muzikaal tealentElke zondagmiddag zijn er twee optredens: één van 14:00 tot 15:00 uur, de ander van 15:00 tot 16.00 uur. Alle genres komen aan bod: van klassiek tot rock en van koren tot rockbands. Bezoekers kunnen stoeltjes meenemen of ter plekke stoeltjes huren. Ook is er catering aanwezig voor de lekkere trek.

Meedoen?

Wil jij het grote publiek in een bijzondere setting graag kennis laten maken met jouw muziek? Meld je dan voor 28 februari aan! Let op: elk jaar ontvangt de organisatie meer aanmeldingen dan dat er plaatsen zijn. Eind maart hoor je of je wel of niet geselecteerd bent.