Zeg je Centraal Beheer, dan zeg je natuurlijk even Apeldoorn bellen. Maar vanaf volgend jaar is het ook ‘Even Apeldoorn luisteren’, want de bekende Apeldoornse verzekeraar gaat met de samenwerking aan met het radioprogramma ‘BNR in Bedrijf’ en het Financieele Dagblad (FD). 

De samenwerking omvat niet alleen het radioprogramma, maar ook staan podcasts, longreads en drie ondernemer-events op het programma. Zowel het FD als BNR zijn partner voor ondernemend Nederland.

Kennis en expertise delen

We hebben veel zin om met BNR en FD te gaan samenwerken”, vertelt Jack Hommel, directeur Bedrijven van Centraal Beheer. “Middelgrote ondernemingen hebben te maken met een breed scala aan onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan personeel en duurzame inzetbaarheid, bedrijfscontinuïteit en groei en innovatie. Wij willen onze kennis en expertise op deze gebieden graag delen met ondernemers.” Volgens Hommel is de keuze voor samenwerking met het FD en BNR een logische stap: “BNR en het FD weten als geen ander hoe zij deze doelgroep kunnen bereiken. Zo helpen we samen ondernemers proactief bij de groei van hun bedrijf.”

Belangrijk

Daar sluit Eugenie van Wiechen, algemeen directeur van FD Mediagroep, zich bij aan. “Centraal Beheer is een belangrijke financiële dienstverlener in de zakelijke markt. We richten ons allebei op dezelfde ambitieuze doelgroep van ondernemers die hun bedrijf willen verbeteren en vernieuwen. Ik kijk uit naar onze samenwerking!”

Meeluisteren?

‘BNR in Bedrijf’ is vanaf 9 januari wekelijks op woensdagmiddag te beluisteren van 15.30 tot 16.00 uur. Bij BNR in Bedrijf vertellen ondernemers openhartig over hun valkuilen en triomfen. Ze delen inzichten waarmee andere bedrijven weer verder komen: zo leren ondernemers van ondernemers.

 

Beeld: Centraal Beheer. Van links naar rechts: Carla Verwijmeren (Centraal Beheer), Eugenie van Wiechen
(FD Mediagroep), Jack Hommel (Centraal Beheer) en Sjors Fröhlich (FD Mediagroep)