Weet je het nog? Vorig jaar sleepte kinderpretpark Julianatoren de titel ‘Beste kinderpark’ in de wacht tijdens de Diamond ThemePark Awards. Ook bij de komende uitverkiezing heeft het populaire Apeldoornse pretpark kans om een Award mee naar huis te nemen, want ze zijn genomineerd in maar liefst vier categoriën. 

De Diamond ThemePark Awards staan ook wel bekend als de ‘oscars voor de attractiesector in de Benelux’. Komend jaar maakt de Julianatoren kans op een Award in de categorie beste pretpark, meest kindvriendelijke park, beste personeel en e-Award. Bij de e-award draait het om het pretpark of de dierentuin met de beste online activiteiten, zoals de website, Facebook en Youtube.

Trots

De Julianatoren laat weten erg blij zijn te weten met de nominaties: “We zijn genomineerd voor maar liefst vier Awards en daar zijn wij natuurlijk keitrots op”, vertelt PR-woordvoerder Boy Breuker.

Stem mee

Naast het oordeel van de vakjury, mogen ookbezoekers hun mening geven. Wil jij de Julianatoren een handje helpen? Stem dan voor 6 januari op de website van de Diamond ThemePark Awards.