Omkijken naar elkaar. Als iets bij uitstek bij Kerstmis hoort, is dat het wel. Ook in Apeldoorn zijn er verschillende initiatieven waarbij de volledige opbrengst naar het goede doel gaat. Doe je mee? 

Een boom voor het goede doel

kerstboomJe vindt ze in en rondom Apeldoorn in allerlei soorten en maten: kerstbomen. Maar wil jij dit jaar echt verschil maken? Scoor dan dit jaar je kerstboom op het Leienplein! De gehele opbrengst van de kerstbomenverkoop op dit gezellige plein gaat namelijk naar de lokale stichting Feestneus.

Van donderdag 6 t/m donderdag 20 dec kun je op het Leienplein terecht om jouw perfecte boom uit te zoeken. Het is het tweede jaar dat de ondernemers op het Leienplein deze kerstbomenverkoop organiseren.

Dit gebeurt er met de opbrengst

Hoe vier je de verjaardag van je kind als je financieel krap zit? Voor veel bijstandsgezinnen is dat een dilemma, zeker als de verjaardag aan het einde van de maand valt.  Ook de traktatie in de klas en een kinderfeestje geven of er naar toegaan is vaak niet mogelijk. Daarom zorgt stichting Feestneus voor een verjaardagsdoos met alles erop en eraan voor ouders die financieel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Mooi toch?

Met het hele gezin naar de kerstmarkt van Sprengeloo

Een leuke middag beleven met je (klein)kinderen en tegelijkertijd het goede doel steunen? Kom dan naar de jaarlijkse kerstmarkt van Sprengeloo op donderdag 20 december. De kerstmarkt heeft een echt ‘doe-karakter’: zo kun onder andere  kerstversieringen knutselen, zelf popcorn bakken en gezellige oud-Hollandse spelletjes spelen. Uiteraard kun je ook genieten van heerlijke winterse lekkernijen.

Stichting Present

De volledige opbrengst van deze gezellige kerstmarkt komt ten goede aan de Zomerpakketten van Stichting Present Apeldoorn. Je bent van harte welkom tussen 15.00 en 19.00 uur, de toegang is gratis.