Het is goed voor het milieu én voor je portemonnee: woningisolatie. Maar in hoeverre is je huis al goed geïsoleerd en wat kun je doen om je woning nog duurzamer te maken? Op die vragen – en meer – krijg je op dinsdagavond 27 november antwoord. Die avond organiseert Energiek Apeldoorn namelijk een informatieve bijeenkomst over het nut en de noodzaak van woningisolatie. 

Met de winter in het vooruitzicht willen we er met z’n allen graag warmpjes bij zitten. Daarom zetten we in de koude wintermaanden al gauw de verwarming een paar graadjes omhoog. Hoe zorg je er dan voor dat die warmte ook in je huis blijft hangen en niet ongemerkt weglekt? Het antwoord is simpel: goede woningisolatie! Zo bespaar je niet alleen op energiekosten, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.

Wat weet jij van jouw huis?

duurzaamOm je daarbij te helpen, organiseert Energiek Apeldoorn speciaal voor woningeigenaren én huurders een informatiebijeenkomst. Zo krijg je bijvoorbeeld uitleg over de verschillende technieken van woningisolatie. Daarnaast hoor je waarom betere woningisolatie goed is voor het milieu én voor jouw portemonnee. Ook ontdek je deze avond hoe je erachter kunt komen of je huis goed geïsoleerd is.

Tips van ervaringsdeskundigen

Maar dat is nog niet alles. Mede-Apeldoorners die hun woning al eerder beter lieten isoleren, komen deze avond ook aan het woord. Zij vertellen je alles over de kosten en opbrengsten, maar geven je ook informatie over de aanschaf en het onderhoud. Fijne tips van ervaringsdeskundigen dus! Daarnaast neemt Energiek Apeldoorn je mee in wat er in Apeldoorn al allemaal gebeurt op het gebied van verduurzaming.

Kom je ook?

Deze informatiebijeenkomst bij Aventus begint om 19:30. Vanaf 19.00 is er ontvangst met koffie en thee. Wil jij er bij zijn? Meld je dan van tevoren aan bij Energiek Apeldoorn.