We weten allemaal hoe de Apeldoornse binnenstad er nu uitziet, maar weet jij hoe bijvoorbeeld de Korte Nieuwsstraat er vroeger eruit zag? Of welke verhalen er schuil gaan achter de bijzondere architectuur van CODA, Gigant en ACEC? Je ontdekt het tijdens de laatste wandeling van ‘Apeldoorn Toen en Nu’ op zondag 11 november. 

Tijdens deze wandeling van zo’n 2,5 uur maak je allereerst kennis met de historische paviljoens op de eerste etage van de CODA Bibliotheek. Daarna ga je op pad om het westelijk deel van de binnenstad te verkennen, waarbij je onder andere stilstaat bij de historische Korte Nieuwstraat en de Krommenhoek. Ook komt de bijzondere architectuur van CODA, Gigant en ACEC aan bod. Kortom: een mooie mix van oud en nieuw Apeldoorn.

Aanmelden

Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail onder vermelding van ‘Wandeling Apeldoorn Toen en Nu’ met daarin je naam, telefoonnummer en het aantal deelnemers. De wandeling start om 13:30 in de hal van het CODA Museum en kost € 9,00 per persoon. Koffie of thee vooraf en een drankje achteraf zitten bij de prijs inbegrepen.