Expeditie Apeldoorn: ontdek de leukste congres- en vergaderlocaties in Apeldoorn

Donderdag 5 september organiseren Convention Bureau Gelderland en Apeldoorn Congresstad een exclusieve expeditie voor meeting- en eventplanners. Tijdens de expeditie ontdek je de mogelijkheden van Apeldoorn als Congresstad en doe je inspiratie op voor aankomende evenementen en congressen. Het evenement vindt plaats bij het industriële Zwitsal Apeldoorn.

Andere aanpak

Convention Bureau Gelderland organiseert samen met Apeldoorn Congresstad dit event vanuit hun rol als kennisinstituten voor haar partners. Doel is om inzicht te geven in de mogelijkheden die Apeldoorn, als grote stakeholder in Gelderland, te bieden heeft op het gebied van evenementen, congressen en zakelijke bijeenkomsten. Tijdens Expeditie Apeldoorn worden de deelnemers op een interactieve manier meegenomen ‘op expeditie’ in Apeldoorn om deze stad als Congresstad te leren kennen.

Expeditie Apeldoorn is niet alleen interessant voor de eventplanners, maar ook voor congresbureaus, directiesecretaresses, marketingmedewerkers en andere organisatoren van zakelijke bijeenkomsten. Aanmelden is mogelijk via deze link.

Interactief programma

De invulling van het programma wordt nog even geheim gehouden, maar het prikkelt gegarandeerd alle zintuigen. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel, waarbij de bezoekers ervaringen kunnen uitwisselen met collega meeting- en congresplanners. Dit is ook hét moment om medewerkers van een Apeldoornse locatie aan te schieten. Voor advies staan ook Apeldoorn Congresstad en Convention Bureau Gelderland klaar. Om 18.00 uur is het programma afgelopen en gaat iedereen met een flinke lading inspiratie naar huis!

Wil je meer informatie over de expeditie? Neem dan contact op met Convention Bureau Gelderland via info@conventionbureau.nl of 088-366 02 60.