Heb je nog geen plannen voor komende zondag en wil er je graag met je gezin op uit? Dan is het Family Festival van Tim Koldenhof Producties zeker een aanrader. Wij geven je drie goede redenen om te gaan!

Niet alleen kijken, maar ook meedoen

Tim Koldenhof Producties staat natuurlijk onder andere bekend als dé plek in Apeldoorn waar je dagelijks lessen kunt volgen op het gebied van theater, film, zang, dans en musical. Op deze familiedag kun je niet alleen kijken naar demonstraties, maar mag je zelf ook meedoen met de verschillende workshops.

Meet & greet

Is jouw zoon of dochter helemaal gek van Jul en Julia of Binky? Dat komt goed uit! Deze dag komen niet alleen deze bekende Apeldoornse mascottes op bezoek, maar kunnen jouw kleine helden ook op de foto met Oehlie van Monkey Town en met de mascotte van McDonalds. Ook kunnen je kinderen zich laten schmincken, knutselen en spelletjes doen.

Advies van de kenner

Eén van de drijvende krachten achter Tim Koldenhof Producties is natuurlijk Tim Koldenhof zelf. Onder andere door zijn werk bij musicalproducties als Beauty & the Beast en Les Misèrables is hij een échte kenner in de entertainmentwereld. Deze dag zit hij voor je klaar om al jouw prangende vragen te beantwoorden. Wil jij graag met hem kennismaken? Mail dan je naam en vraag alvast naar de organisatie. 

Praktische informatie

Het Family Festival is op zondag 20 januari van 11:00 tot 14:00 aan de Vlijtseweg 140. De toegang is gratis!