Het is zover: de genomineerden voor de ‘Zakenvrouw Stedendriehoek 2019’ zijn bekend! Of ze nou net begonnen zijn of al jaren een succesvolle onderneming leiden, deze vrouwen verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Wie is jouw favoriet? Bekijk het hieronder en breng je stem uit! 

Young Talent

Van eigenaresse van de nieuwste wijnbar van Apeldoorn tot fysiotherapeut: in deze categorie strijden beginnende ondernemers om de titel ‘Young Talent’. Genomineerden in deze categorie zijn Sidney van Moorst, Martine Wagemans, Marlouk Nijman, Anouk Lieferink en Kim Verschuren. Meer lezen over wat ze doen en je stem uitbrengen? Dat kan hier!

Creative brain

Aan creatieve ondernemers is in onze regio geen gebrek! Fotografen, een interieurdesigner en zelfs een weddingplanner: allerlei creatieve beroepn komen in deze categorie voorbij. Dat maakt het kiezen wellicht wel wat moeilijker, want ga jij voor Kelly Nijenhuis, Rachel Bosman, Moon Kuijper, Eline Boon, Jacqueline Reit, Marieke van Dulmen of Shirley de Wilde?

National Wonder Woman

Wat hebben Yvet Brummelhuis & Sanne Anvelink, Ilja Hartung-Spies, Maaike Postma-Sterken, Ellis Kooistra, Saskia van Klaarbergen en Greta Jordens met elkaar gemeen? Het antwoord is simpel: allen hebben ze de afgelopen tijd bewezen dat ze met het uitoefenen van hun passie klanten in de Stedendriehoek bedienen, maar ook ver daarbuiten. Welke nationale topper krijgt jouw stem? 

Powerwoman

Een succesvolle onderneming opzetten is één, maar daarbij leidinggeven aan een team is weer een hele andere tak van sport. Daarom verdienen deze alleskunners terecht een plekje in de categorie ‘power woman’: Lodia Muljokarno,  Marie-Claire Paulissen-van den Akker, Astrid Lubbers, Ilona Ordelman, Vivienne van Beusekom, Tamara Kuiper, Elise Teunissen, Lotte Turlings, Nelanda Brendel, Lieke Landré, Saskia Huisman, Aris Seref- Van ’t Klooster, Bianca Visser en Monique Trumpi-Timmer. Wie is jouw favoriet?

Independent woman

Dat je ook zonder personeel een bloeiende onderneming kunt runnen, bewijzen de vrouwen in de categorie ‘Independent Woman.’  En dat hun prestaties opvallen, blijkt wel uit de lange lijst van genomineerden. Help jij Kylie Mensonides, Giny de Wilde, Manuela Morssink, Chanthal Hagedoorn, Jenny de Waardt, Carla Ketelaar, Eva Koers-Klappe, Eline Boute, Susanne Mentink, Heleen van Lente, Ellen Das, Joyce Varenbrink, Aike Borghuis, Nienke Kooistra, Alies Dorgelo, Suzan Koekkoek, Elleke Krakau of Marieke Mulder deze eervolle prijs in de wacht te slepen?

Stemmen doe je zo

Staat jouw favoriet ertussen? Breng dan nu je stem uit! Stemmen kan t/m donderdag 21 maart. Op donderdag 28 maart is de feestelijke bekendmaking bij stadsstrand Soap.