Dat Apeldoorn prachtige bedrijven herbergt, werd vorige week tijdens de Apeldoorn Business Awards maar weer eens te meer duidelijk. Maar hoe zorg je nou voor onderlinge verbinding tussen al deze verschillende bedrijven en hoe betrek je ze bij alles wat in zakelijk Apeldoorn speelt? Het antwoord is simpel: met het ondernemersplatform Ondernemen055. 

Apeldoorn heeft ondernemend Nederland veel te bieden. Zo is onze stad de banenmotor van de regio, ligt Apeldoorn prachtig centraal gelegen en is er en grote verscheidenheid aan businessnetwerken.

Voor en door ondernemers

Met het online platform en centraal ondernemerslabel Ondernemen055 willen de initiatiefnemers zakelijk Apeldoorn verbinden, inspireren, betrekken, faciliteren en informeren. Drijvende kracht achter dit initiatief is de Economische Alliantie: een samenwerkingsverband tussen de gemeente Apeldoorn, Bedrijvenkring Apeldoorn en VNO-NCW Stedendriehoek. Daarom vind je op Ondernemen055 niet alleen zakelijk nieuws, maar ook onder meer een netwerkindex en praktische informatie over innoveren, regelen en vestigen.

De foto is gemaakt door fotograaf Rob Voss tijdens het Ondernemen055-event op Roots in the Woods.