Hoe moet je als bedrijf innoveren? En hoe gaan startups daar eigenlijk mee om? Op die vragen – en meer – krijg je als ondernemer of belangstellende maandag 10 december antwoord tijdens SMC055. Deze avond staat namelijk het thema Innovatie en Startups centraal.

SMC055 staat voor Social Media Club: een maandelijkse bijeenkomst waarbij iedereen van harte welkom is om te leren van deskundigen op het gebied van online marketing en social media.

Dit zijn de sprekers

De eerste spreker is Pelle Schurink. Hij werkte twintig jaar lang bij de Rabobank, waar hij onder andere startups hielp met de opstart en financiering. Nu werkt hij zelf bij een startup. Tijdens deze avond vertelt hij onder meer hoe hij van accountmanager bij de Rabobank, accountmanager van startup Amber werd en wat hun visie is. Ook vertelt hij over zijn kijk op de verandering van de samenleving.

Startup Apeldoorn

Als tweede betreden Bas Mennink en Shira van der Werf het podium. Bij Startup Apeldoorn werken ze samen met opdrachtgevers aan innovatievraagstukken en coachen ze ondernemers bij het ondernemerschap. Zij nemen je mee in hun kijk op innovatie, vooral met betrekking tot mens en gedrag. Hoe zijn mensen in staat om te innoveren? En hoe breng je een nieuw en innovatief idee over op anderen?

Bestel hier je tickets

Wil jij erbij zijn? Bestel dan hier je gratis ticket(s). De avond begint om 20.00, inloop vanaf 19.30 met koffie en thee.