Apeldoorn wordt steeds leuker: deze week openden een trampolinepark én een entertainment center

Apeldoorn saai? Dan ben je nog niet helemaal op de hoogte. Met meer dan 200 evenementen op jaarbasis, in een half jaar tijd meer dan 10 nieuwkomers in de binnenstad en de opening van een nieuw trampolinepark én entertainment center in één week tijd wordt Apeldoorn steeds leuker! 

Street Jump Apeldoorn

Trampolinepark Street Jump heeft officieel haar deuren geopend in Apeldoorn! Het dak van het voormalige PostNL-gebouw aan de Christiaan Geurtsweg 11 is opgehoogd, waardoor een unieke jumphal is ontstaan van bijna 2.500 m². Zo tof! Eén keer in de maand is er Club Jumping en verandert Street Jump in een echte club met een dj die de leukste nummers draait en natuurlijk laserlampen. Voor de kleintjes is er drie keer in de week MiniJump. Daarnaast biedt Street Jump de volgende opties: Jump Fitness, Trick lessen en individueel jumpen. Groeps-, bedrijfs-, familie- of kinderuitje/-feestje? Ook dat is mogelijk. Daarnaast kun je er terecht in de VR arcade: ontdek daar de nieuwe wondere wereld van virtual reality gaming en ontsnap aan de waan van de dag. Voor ieder wat wils dus!

ZERO55 Apeldoorn

Bij ZERO55 Apeldoorn vind je unieke activiteiten zoals karten, bowlen en lasergamen. Het gloednieuwe entertainment center aan de Dubbelbeek (Malkenschoten) is zowel bij goed als slecht weer een uitdagend dagje uit! Naast glow bowling en lasergamen vind je er ook mini escape rooms, een virtual reality arena, een interactieve klimwand en diverse arcade games. Deelnemen aan sommige activiteiten is al vanaf circa 6 jaar mogelijk. Bij ZERO55 ligt ook een gecombineerde indoor en outdoor kartbaan van 320 meter, uniek in Nederland!

Meer weten?

Weten wat er nog meer te doen en te zien is? Neem dan een kijkje op uitinapeldoorn.nl.

Voor alle informatie over de binnenstad kijk je op apeldoorn-binnenstad.nl.