De Nettenfabriek in Apeldoorn zoekt nieuwe huurders!

Om de Nettenfabriek een kickstart voor de toekomst te geven wordt er momenteel gewerkt aan een goede tijdelijke invulling van deze locatie. De voormalige landmarkthal wordt een ontmoetingsplek voor jonge creatieve ondernemers. Een open structuur waar gewerkt, samengewerkt en geïnspireerd wordt. Er is plek voor creatieve makers, (flex)werkplekken, kunst en cultuur.

Kijkavond voor geïnteresseerden

Ben jij die creatieve ondernemer die kansen ziet in een van deze hallen? Dan ben je van harte welkom tijdens de kijkavond op woensdag 10 april, van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Het ondernemerscollectief

Om de voorheen leegstaande Nettenfabriek nieuw leven in te blazen zijn al mooie stappen gezet. Zo is een groep enthousiaste, creatieve ondernemers bezig om een multifunctionele invulling aan de grote open Landmarkthal te geven. Het ondernemerscollectief bestaat uit onder andere een bierbrouwerij, zeefdrukkerij en een café met huiskamersfeer en streetfood. Naast deze initiatieven is er nog genoeg ruimte om je daarbij aan te sluiten.

Dit is er beschikbaar

Behalve in de grote Landmarkthal zijn diverse andere ruimtes beschikbaar, met verschillende afmetingen en (industriële) kenmerken. Naast de tijdelijke invulling van de gebouwen wordt er ook gewerkt aan een nieuwe urban uitstraling van het terrein. Het geheel vormt een creatieve broedplaats, met nog ruimte voor vernieuwende creatieve initiatieven. In eerste instantie gaat het om een tijdelijke invulling voor de komende jaren. Met het oog op een mogelijke toekomst in de nieuwe definitieve plannen.

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich tijdens de kijkavond of daarna via de website www.denettenfabriek.nl aanmelden.