Apeldoorns bevrijdingsfestival strijkt op 5 mei neer bij Zwitsal

Op 5 mei vindt het bevrijdingsfestival van Apeldoorn weer plaats bij Zwitsal. Na drie succesvolle edities wordt de opzet dit jaar nog groter aangepakt dan de voorgaande edities. Zo is er een uitgebreid programma voor kinderen en wordt er niet alleen buiten, maar ook binnen in de hallen muziek gedraaid. De diverse foodtrucks zorgen ervoor dat je de hele dag met een goedgevulde maag kan dansen. Van 12.00 tot 23.00-00.00 uur. Gratis toegang!

Line-up

Goed nieuws! Het volledige programma tijdens het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn krijgt steeds meer vorm. De line-up bevat o.a.:

  • Bizzey
  • Luminize
  • Snelle

Vergroot Festivalterrein

Naast het hoofdpodium met onder andere Bizzey, Luminize en Snelle, wordt er dit jaar tevens een dancestage in een van de karakteristieke Zwitsalhallen gebouwd. Daarnaast is er een Talenstage vol met talenten uit de regio, en een SOAP-kinderdorp met leuke activiteiten voor kinderen. Ook wordt het foodcourt dit jaar extra groots opgezet. Beachclub SOAP haakt dit jaar tevens aan bij het festivalterrein, waar onder andere de bekerfinale tussen Ajax en Willem II wordt uitgezonden. Een programma vol entertainment zodat de Apeldoorner een volwaardig bevrijdingsfestival in eigen stad kan vieren!