Goed nieuws voor alle Apeldoorners die graag naar de Apenheul gaan: ook dit jaar komt de Apenheul met een speciale ‘Apeldoorn actie.’ Met deze actie kunnen Apeldoorners tijdelijk met flinke korting hun seizoenskaart voor 2019 kopen.

Doel van de actie is om inwoners van Apeldoorners nog meer bij het bekende dierenpark te betrekken. “Op zo’n prachtig groen dierenpark mag immers iedereen apetrots zijn”, vindt de Apenheul.

Prijzen

Voor een seizoenskaart zijn volwassenen komend seizoen € 25,- per persoon kwijt. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar betaal je € 22,50 per persoon.

Onbeperkt toegang

De seizoenkaart geeft je van 6 april t/m 3 november 2019 onbeperkt toegang tot de Apenheul. Daarnaast krijg je als seizoenskaarthouder nog meer extra’s, zoals korting op andere dagjes uit en maandelijkse aanbiedingen in het park. Ook mag je als seizoenskaarthouder eenmalig 2 introducees meenemen met 50% korting.

Goed doel

Wie een Apenheul seizoenkaart aanschaft, steunt ook nog eens het goede doel. Een deel van de opbrengst van Apenheul komt namelijk ten goede aan het Apenheul Natuurbehoudfonds. Dit fonds steunt natuurbehoudprojecten over de hele wereld om apen en hun leefgebieden te beschermen.