Peter

“Apeldoorn is een veilige en schone stad.”

Ik ben Peter Rijkers. Samen met mijn vrouw Karin ben ik eigenaar van OXENER schoenen en Shoebox men/women/kids. Oxener en Shoebox zijn gevestigde namen in Apeldoorn. Elk seizoen weer proberen we onze klanten te verrassen met prachtige nieuwe schoenen, de winkels up to date te houden en actief mee te doen met alle innovaties in de detailhandel. O.a. met een gebruiksvriendelijke webshop en internetzuilen in onze winkels. Detailhandel is topsport geworden en het werk slokt veel tijd op. We hebben 2 kinderen en we houden alle vier van reizen en steden bezoeken. In onze vrije tijd gaan we graag met z’n vieren op pad. De kids willen nu nog met ons mee, dus proberen we hier met regelmaat tijd voor vrij te maken.

Apeldoorn is een veilige en schone stad. Het ligt midden in de Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je kunt eenvoudig de rust opzoeken in de Kroondomeinen en in de stad is er verder voldoende vertier op het gebied van shoppen, horeca, cultuur en evenementen. Al deze geneugten liggen op 5 tot 10 minuten fietsen van mijn werk en huis. Kortom heerlijk wonen!

Vrije tijd / Zien & Doen

Paleis Het Loo

Ik ga nog steeds graag naar het Paleis. Met name de tuinen en het Paleis Park blijven me als Brabander een vakantiegevoel geven. 

Koninklijk Park 1, 7315 JA, Apeldoorn > www.paleishetloo.nl

Stad van de Apeldoorners

Ontdek ook wat voor Marianne, Eg en Simon ‘Gewoon in Apeldoorn’ betekent