Michel

“De stad is omsloten door hele mooie natuur”

Michel van Maarseveen is directeur van het prachtige museum Paleis Het Loo. Een hele leuke baan met heel veel verschillende aspecten, geeft hij aan. In zijn vrije tijd houdt Michel erg van lezen, wandelen in de natuur en oude steden en musea bezoeken in binnen- en buitenland.

,,Apeldoorn is een gemoedelijke stad met heel veel faciliteiten en een goed winkelaanbod. Het centrum ontbeert een oud stadsbeeld, maar daaromheen liggen prachtige oude wijken. Alles ligt op korte afstand van elkaar en de stad is omsloten door hele mooie natuur.”

Vrije tijd / Zien & Doen

Het Paleispark

Het Paleispark: ik vind het de minst bekende parel van Apeldoorn. Het is of je door een sprookjeslandschap loopt met fraaie doorkijkjes. Een oase van rust met een rijke historie.

Paleis Het Loo, Apeldoorn > www.paleishetloo.nl
Wonen / Ruim & groen wonen

Het Oranjepark

Een prachtig 19de eeuws park met een mooie muziektempel te midden van grasperken en vijvers. Ik fiets er vaak langs en elke keer geniet ik van de schoonheid.

Oranjepark, Apeldoorn >
Wonen

De Loolaan

Een imposante laan met veel historie die het Paleis met de stad verbindt. Hoewel er veel is verdwenen kun je nog prachtige herenhuizen aantreffen. De Grote Kerk is een heel bijzonder gebouw zowel aan de binnen- als buitenkant. De landmark van de Loolaan!

Loolaan, Apeldoorn >

Stad van de Apeldoorners

Ontdek ook wat voor Marianne, Eg en Simon ‘Gewoon in Apeldoorn’ betekent