Martin

“De Veluwe is onze achter- en voortuin”

Mijn naam is Martin Bes en sinds 2014 als General manager verantwoordelijk voor vakantiepark Landal Rabbit Hill in Nieuw Milligen. Landal Rabbit Hill ligt ingeklemd tussen de bossen van Staatsbosbeheer en de Kroon Domeinen. In 2005 ben ik verhuisd van Amsterdam naar Arnhem waar ik werkzaam was in de hotellerie maar vanwege een nieuwe functie bij Landal Greenparks er voor gekozen richting het “oosten” te verhuizen.

Of je nou in Arnhem woont of in Apeldoorn, de Veluwe is onze achter- en voortuin en daar geniet ik dagelijks van. Op weg naar mijn werk via Deelen, Hoenderloo en Ugchelen, heerlijk landelijk de A50 mijdend of tijdens een wekelijkse trail run door de bossen en over de heidevelden.

Sinds 2015 ben ik samen met Danny Paerl van Bungalowpark Hoenderloo Voorzitter van het Toeristisch Platform Apeldoorn ( TPA ), een overleg en kennis platform voor de recreatie sector in onze gemeente. Deze functie vereist regelmatig overleg met o.a. wethouder Sandmann, diverse beleidsambtenaren en overige stakeholders. Ik ben dan niet woonachtig in Apeldoorn maar door mijn werk en nevenactiviteiten ben ik veelvuldig in Apeldoorn en met veel plezier draag ik mijn steentje bij tot het op de kaart zetten van onze gemeente als toeristische bestemming.

Vrije tijd / Zien & Doen

Radio Kootwijk

Een van mijn favoriete plekken betreft het monumentale Radio Kootwijk gezamenlijk met de prachtige natuur ten zuiden van Apeldoorn. De bossen met statige beuken en kromme eiken, prachtige heidevelden en zandverstuivingen.

Radioweg 1, Radio Kootwijk > www.hierradiokootwijk.nl
Kindvriendelijk wonen / Vrije tijd / Zien & Doen

De Julianatoren

Daarnaast ben ik een groot fan van de Julianatoren. Veel van onze jonge gasten gaan tijdens hun verblijf op Landal Rabbit Hill op bezoek bij Jules de Muis en mevrouw Suikerspin en komen met prachtige verhalen terug.

Amersfoortseweg 35, Apeldoorn > www.julianatoren.nl
Vrije tijd / Uitagenda / Binnenstad

Festival Roots in the Woods

Met het herfst festival Roots in the Woods benadrukken we de ligging van Apeldoorn als stad op de Veluwe. Een geweldig festival voor de hele familie.

Beekpark, Apeldoorn > rootsinthewoods.nl
Wonen / Vrije tijd / Zien & Doen

Restaurant Huisje James

Het uniek gelegen restaurant Huisje James, onderdeel van de Cantharel heb ik toegevoegd aan mijn favorietenlijst en typeert voor mij al het goede dat je in en rondom Apeldoorn ( en op de Veluwe ) kan ervaren.

Van Golsteinlaan 20, Ugchelen > www.huisjejames.nl

Stad van de Apeldoorners

Ontdek ook wat voor Medea, Alien en Marianne ‘Gewoon in Apeldoorn’ betekent