Jeroen

“Apeldoorners werken steeds meer samen en de bescheidenheid gaat langzaam over in gepaste trots.”

Jeroen Kops is geboren in Ugchelen en heeft vanaf zijn studietijd in Amsterdam, Valburg en Arnhem gewoond. Sinds circa 8 jaar woont hij weer in Apeldoorn, op loopafstand van het centrum. Naast zijn baan als hoofd Marketing, Communicatie en Sales bij Accres, is hij vader van 2 kinderen (4 en 7 jaar).

Apeldoorn is in mijn ogen de ideale gezinsstad

,,Apeldoorn is in mijn ogen de ideale gezinsstad. Binnen 10 minuten ben ik met mijn gezin op school, in de binnenstad, bij het Boschbad, op de Speelweide van park Berg & Bos, in de Julianatoren, bij Binky of in de Apenheul. Apeldoorners werken steeds meer samen en de bescheidenheid gaat langzaam over in gepaste trots.”

Wonen / Kindvriendelijk wonen / Vrije tijd / Zien & Doen

Openluchtbad Boschbad

Openluchtbad Boschbad; bij mooi weer in de lente/ zomer dé favoriete bestemming om te zwemmen/ spelen met het gezin. De kinderen zijn gefocust op de spectaculaire glijbanen en zwembaden. Voor mij maken de uitgestrekte groene ligweides en de ligging van het park tussen de naaldbomen en andere topattracties van Apeldoorn dit bad echt uniek.

Felualaan 29, Apeldoorn > www.boschbad.nl
Wonen / Ondernemen / Vrije tijd / Zien & Doen

Omnisport Apeldoorn

Omnisport Apeldoorn; naast het feit dat ik van 2008-2010 nauw betrokken was bij de bouw en opening van dit sportcentrum toen ik voor Libéma werkte, kom ik hier nog altijd graag. Een workshop baanwielrennen is echt een aanrader, maar ik kan ook genieten van de topsportwedstrijden die hier plaatsvinden.

De Voorwaarts 55, Apeldoorn > www.omnisport.nl
Wonen / Kindvriendelijk wonen

Speelweide Stadspark Berg & Bosch

Speelweide Stadspark Berg & Bos; een fantastisch mooie plek midden in dit gigantische Stadspark, voor zowel volwassenen als kinderen. Alleen de route er naar toe is al een beleving op zich en de toegang is nog gratis ook. Wij kijken jaarlijks uit naar evenementen als Lumido en Openlucht Filmfestival in augustus. 

J.C. Wilslaan 21, Apeldoorn > www.accres.nl
Wonen / Kindvriendelijk wonen

Binky

Binky; inmiddels is deze plek al lang geen kinderboerderij meer te noemen. Ideale plek voor kinderen om te spelen in de buitenlucht en de dieren te leren kennen. Wij hebben thuis een abonnement waardoor we hier zeer regelmatig komen, ook voor een paar uurtjes. Een leuke afwisseling met het Julianatoren gezinsabonnement!

Dubbelbeek 4, Apeldoorn > www.binky.nl

Stad van de Apeldoorners

Ontdek ook wat voor Medea, Alien en Marianne ‘Gewoon in Apeldoorn’ betekent