Een optimistische, hardwerkende en zeer betrouwbare kandidaat: het zijn lovende woorden die de Apeldoornse uitzendkracht Stefan Reichhart afgelopen week te horen kreeg. En die complimenten waren niet voor niets, want hij is door uitzendbureau Actief Werkt! verkozen tot Superkracht van de regio Apeldoorn.  

Met zijn uitverkiezing maakt Reichhart kans op de nationale titel ‘beste uitzendkracht van Nederland, oftewel: ‘Superkracht 2018.’

Meer waardering voor uitzendkrachten

Reden om deze verkiezing te organiseren is om meer waardering te kweken voor de vele uitzend-/flexkrachten die Nederland kent. Jaarlijks vervullen uitzendkrachten namelijk maar liefst 10% van de banen in Nederland. In totaal gaat dat om zo’n 800.000 banen.

Directeur Ronald Kardol van Actief Werkt!: “Flexkrachten worden nog regelmatig vergeten in de waardering die werknemers nu krijgen, terwijl de flexibele schil juist een belangrijke bijdrage levert aan de arbeidsmarkt. We willen het Nederlandse bedrijfsleven oproepen om openlijk meer waardering te laten zien voor hun flexkrachten.”

Regionale superkrachten

Als Superkracht van de regio Apeldoorn gaat Stefan Reichhart de komende periode de strijd aan met andere Superkrachten in Nederland. Wil je Stefan naar de overwinning helpen? Vanaf 29 oktober t/m 6 november kan je hier je stem op hem uitbrengen. Op 8 november maakt Actief Werkt! bekend wie de titel ‘Superkracht 2018’  in de wacht sleept en deze eervolle titel een jaar lang mag dragen.

 

Op de foto is Stefan Reichhart de tweede van rechts.