In één oogopslag zien wat de leukste uittips zijn in Apeldoorn en omgeving, profiteren van speciale deals en op elk willekeurig moment van de dag de uitagenda raadplegen: dat kan vanaf vandaag met de nieuwe app ‘Uit in Apeldoorn’.

Ben jij regelmatig op zoek naar inspiratie voor uittips of meer informatie over alle mooie evenementen die we in Apeldoorn hebben? Dan is de kans groot dat de website Uit in Apeldoorn geen onbekende voor je is. Goed nieuws: vanaf vandaag is er dus ook een Uit in Apeldoorn-app. De app is gemaakt in opdracht van Apeldoorn Marketing, in samenwerking met Centrummanagement Apeldoorn.

Speciale deals

Net zoals op de mobiele website vind je in de app ook de leukste uittips, een actuele uit-agenda en praktische informatie, bijvoorbeeld over parkeren in Apeldoorn of een overzicht van alle pinautomaten in de binnenstad. Maar er is meer: als app-gebruiker heb je namelijk ook toegang tot speciale deals.

Extra service voor inwoners en toeristen

Het Apeldoornse Fresh Apple tekende voor de ontwikkeling van de app, die het zowel inwoners als toeristen makkelijker moet maken om snel en efficiënt informatie te vinden over wat er te doen is is onze stad. “Een app biedt veel voordelen ten opzichte van een mobiele website”, vertelt Ilse Harmelink, directeur van Apeldoorn Marketing. “Het is voor de meeste smartphonegebruikers inmiddels de normaalste zaak van de wereld om een app te raadplegen als ze zich willen oriënteren op een dagje uit. De app is snel en gebruiksvriendelijk en biedt de gebruiker veel meer mogelijkheden.”

‘Prachtige mogelijkheden’

Daarmee doelt Harmelink onder andere op meldingen, gps en – wellicht in de toekomst – ook camera ten behoeve van de ontwikkeling van games en andere features. “Door de continue doorontwikkeling van de app, zie ik prachtige mogelijkheden voor de toekomst”, zegt Harmelink enthouiast. Centrummanager Hella Soethof sluit zich daarbij aan:  “We werken graag samen aan verdere uitbreiding, zoals een interactieve citymap en games voor de stad.”

Gratis downloaden

Nieuwsgierig geworden? Je kunt de app gratis downloaden in de Apple- of Play Store.