Alleen maar liefde: loop jij mee met de Liefdesmars door Apeldoorn?

Alleen maar liefde voor dit mooie initiatief! De Liefdesmars op zondag 26 mei is een belevingswandeling van ca. 2,5 kilometer en slingert door een aantal mooie parken in het centrum van de stad. Het startpunt is het Marktplein, bij het Markttorentje. De Liefdesmars is een tegenreactie op alle negativiteit om ons heen. De mars heeft geen politiek karakter en is vooral nergens tégen, uitsluitend vóór positiviteit. Door middel van het creëren van saamhorigheid en de belevingen die op de route neergezet worden, wordt deze middag een evenement met impact!

Doe je mee?

Trommel je vrienden, vriendinnen, buurman, klas of vereniging op en loop mee! Om 13.00 uur begint de wandeling, na een power-up van RebbelCoaches. De organisatie is druk zoekende naar een locatie die als eindpunt kan dienen. Liefst een buitenlocatie waar ook personal trainer Remco Edelenbos de boel in beweging kan zetten! Zet jezelf hier op aanwezig.

Politie Apeldoorn en SIRE sluiten aan bij de Liefdesmars

Ook Politie Apeldoorn en SIRE bevestigden steun te willen geven aan de Liefdesmars. De lopende campagne #Doeslief van SIRE sluit perfect aan bij het doel van de mars. Een beste steun in de rug voor het liefdescomité. Deze kettingreactie is nét wat het initiatief nodig heeft om impact te maken.

Meer informatie: www.liefdesmars.nl.